Világpolitika, diplomácia, biztonságpolitika, nemzetközi folyamatok, külpolitika

Kommentelési szabályok

2014. július 27. - Harmat Árpád Péter

Blogunk előmoderációs. Ez azt jelenti, hogy amikor beírsz egy hozzászólást nem jelenik meg azonnal, csak miután jóváhagytuk azt. Ezen a téren némi türelmet kérünk, ugyanis van főállásunk és családunk is, és nyilván ők vannak első helyen nálunk. Előfordulhat tehát, hogy nem megy azonnal a jóváhagyás. De persze igyekszünk. Összesen 5 szabály létezik:

  1. Nem jelenik meg egy hozzászólás, ha az trágár, vagy a szerkesztővel szemben személyeskedő, gyalázkodó, hitelrontó.
  2. Nem jelenik meg egy hozzászólás, ha az teljesen irreleváns a kommentelt tartalommal, azaz nem függ vele össze.
  3. Nem jelenik meg egy hozzászólás, ha az adott posztot értelmetlenül becsmérli a konstruktív kritizálás helyett.
  4. Egyszeri figyelmeztetés után kitiltás jöhet az offtopic, nyelvtannáci, másokkal személyeskedő vagy gyalázkodó hozzászólásokért.
  5. Fenntartjuk magunknak annak jogát is, hogy ne jelentessük meg mindazon hozzászólásokat, melyek nem viszik előre a kommunikációt, és bár nem bántóak, sértőek, vagy trágárak, de nem is tesznek hozzá semmit a poszt témájának értelmes megvitatásához, pl. ugyanazt a "csontot" rágják tovább, alapvető tényeket tagadnak, feleslegesen kötekednek  (velünk, a poszttal vagy másik kommentelővel), illetve semmi újat nem mondanak az előzőekben elhangzottakhoz képest.

trollok.jpg

Egy poszt a moderálásról

A bejegyzés trackback címe:

http://vilagesemenyek.blog.hu/api/trackback/id/tr666548599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.